In de weken 30/31/32/33 zijn wij gesloten vanwege vakantie. Daarna zien we u graag terug!

Week 25 zijn wij gesloten. Vrijdag 28 juni is de showroom weer geopend.

Vrijdag 27 oktober & zaterdag 28 oktober zijn wij gesloten vanwege ziekte. Wij zien u graag later terug! 

Elektrische haarden & kachels

Sfeerverwarming uithet stopcontact!

Kalfire E one (1)
Video afspelen

Benieuwd naar hoe zo'n elektrische haart werkt?

Bekijk de video van de Kalfire E-one. Een nieuw model!

Elektrische haarden

Wilt u wel genieten van de sfeervolle warmte van een haard maar woont u in een appartement of heeft u niet de mogelijkheid een afvoerkanaal aan te laten leggen? Denk dan eens aan een elektrische haard. Enige vereiste voor deze haard is een stopcontact op de plek waar u de haard wilt plaatsen. Speciale technieken en aparte “houtblokken” zorgen voor een vrijwel niet van echt te onderscheiden vlammenspel. De warme gloed die de haard verspreidt voorziet de ruimte van een behaaglijke sfeer. Bij een aantal modellen wordt de stralingswarmte door middel van een ventilatiesysteem het vertrek ingeblazen. Elektrische haarden zijn er in heel veel soorten en stijlen. Voor elk type woning en elk soort vertrek is dan ook wel een passend model te vinden.

De Kalfire E-one

Kalfire komt met een geheel nieuw, uniek product in de haardenbranche: een duurzame elektrische high-tech designhaard, de Kalfire E-one. Door het exclusief ontwikkelde ultra-realistische vuur worden alle zintuigen geprikkeld. Zien, horen en voelen komen samen in een ongeëvenaarde vuurbeleving.

Daarnaast biedt de Kalfire E-one eindeloze designmogelijkheden door onafhankelijk te zijn van rookkanalen, gasaansluitingen en andere belemmeringen. De haard kan daar worden geplaatst waar hij het best tot zijn recht komt. In elk gebouw, in elke kamer, op elke plek.

"Benieuwd naar al onze modellen? Kom eens langs in de showroom!"

Teus Tomassen eigenaar Kachelhuus Tomassen

Neem contact met ons op

Openingstijden showroom

Vrijdag
09:00 – 12:00 uur 13:30 – 17:30 uur
Zaterdag
09:00 – 16:00 uur