In de weken 30/31/32/33 zijn wij gesloten vanwege vakantie. Daarna zien we u graag terug!

Week 52 en 1 zijn wij gesloten. Vrijdag 12 januari is de showroom weer geopend.

Vrijdag 27 oktober & zaterdag 28 oktober zijn wij gesloten vanwege ziekte. Wij zien u graag later terug! 

Gas haarden & kachels

Zoekt u naar een kachel of haard op gas?
Schermafbeelding 2020-11-23 om 22.07.17
Video afspelen

Eens zien hoe zo'n gashaard er uit ziet?

Bekijk deze video van de Kalfire GP 85 50R of kom eens langs in de showroom! 

Vrijstaande kachels

Gaskachels zijn zowel in open als gesloten verbranding leverbaar. Bij een open verbranding heeft u een verticale afvoerpijp via het dak nodig. De verbrandingslucht wordt aan de woonkamer ontrokken. Bij een gesloten verbranding wordt de verbrandingslucht via een concentrische (dubbelwandige) pijp via het dak of via de buitenmuur naar binnengezogen, terwijl door de binnenste opening van de pijp de rookgassen worden afgevoerd. Doordat deze kachels ook rechtstreeks op de buitenmuur kunnen worden aangesloten, is de plaatsing van deze kachels een stuk flexibeler, gemakkelijker en dus ook goedkoper.

Wij hebben een uitgebreide collectie gaskachels, er is een grote keuze uit klassieke en moderne toestellen in diverse vermogens. Wij informeren u graag over de mogelijkheden in uw situatie!

Inbouwhaarden

Dit zijn gesloten toestellen die de verbrandingslucht niet aan de woonkamer ontrekken. Ook hier wordt gewerkt met concentrisch (dubbelwandig) pijpmateriaal. De haard is qua luchtvoorziening dus volledig afgesloten van de woonkamer. Doordat de haarden ook rechtstreeks op de buitenmuur kunnen worden aangesloten d.m.v. een muurdoorvoer, zijn er veel mogelijkheden om de haard op een mooie plek in uw woonkamer te plaatsen.

Inbouwhaarden zijn er in ontzettend veel modellen en formaten. Frontopstellingen maar ook hoekhaarden of driezijdige haarden zijn verkrijgbaar. Strakke inbouw is mogelijk, eventueel in combinatie met een mooi natuurstenen plateau. Maar deze haarden zijn ook uitermate geschikt om in een natuurstenen schouw te plaatsen.

Ook wij zijn fan van inbouwhaarden.

Waarom? Het ziet er super strak uit en je bepaald helemaal zelf hoe het er uit komt te zien.

Inzethaarden gas

De inzethaard is de ideale oplossing voor bestaande situaties. Een inzethaard is een kant-en-klare haard, die in de opening van een bestaande open haard wordt geplaatst en aangesloten op het bestaande rookkanaal. De inzethaarden hebben meestal een open verbranding, maar in sommige gevallen is ook een gesloten verbranding mogelijk. Graag denken we met u mee om te kijken of er een passende inzethaard voor uw situatie te realiseren is.

Afvoerloze gashaarden

U houdt van de warmte, sfeer en de gezelligheid van echt, levend vuur? Maar zonder de rompslomp van breken en bouwen? In onze collectie vindt u verschillende gashaarden zonder rookgasafvoer. Een innovatieve katalysator zorgt ervoor dat er van het aardgas niets overblijft van het onschadelijke kooldioxide en waterdamp.

"Benieuwd naar al onze modellen? Kom eens langs in de showroom!"

Teus Tomassen eigenaar Kachelhuus Tomassen

Neem contact met ons op

Openingstijden showroom

Vrijdag
09:00 – 12:00 uur 13:30 – 17:30 uur
Zaterdag
09:00 – 16:00 uur